Fill in slogan, then hide

Over onze boutique alimentaire

De Boutique Alimentaire werkt volgens het concept van «kwalitatief snelrestaurant » dat zowel aan een restaurant, een kantine, een saladebar als een geraffineerde broodjeszaak doet denken, in de sfeer van een New Yorkse loft geïnspireerd door de prestigieuze panden van Tour & Taxi’s.

Geen kaarten of menu’s, de eigenaars achter het fornuis, bijgestaan door een bende koks die met elkaar strijden om vernuft en inventiviteit, om elke dag een ruime keuze aan salades en warme gerechten te presenteren die zijn samengesteld uit verse producten verrijkt met de verfijnde smaken van kruiden en specerijen.

Laat u verrassen door een salade van Chinese kool met scampi’s en een yoghurt-tandooridressing, een salade van sperzieboontjes met oesterzwammen, gegrilde chorizo en dragon, een bio-vegetarisch broodje met sesamzaadjes, belegd met courgettes, wortels en gegrilde paprika op geitenkaas.

Dat is pure verwennerij !

Heeft u haast, dan bieden wij ook kleine afhaalgerechten, gevarieerde broodjes en een assortiment « zelfgemaakte » desserts.

Elke dag bieden wij in onze grote toonbank authentieke gerechten, gezond en uitgebalanceerd, tegen prijzen die nog steeds betaalbaar zijn, omdat wij een zeer scherp inkoopbeleid volgen.

Een moderne, ecologisch verantwoorde houding, een strijd tegen verspilling en een beperking van afval staan bij ons hoog in het vaandel.

De Boutique Alimentaire biedt ook een traiteur « op maat » ten dienste van uw evenementen! Neem contact met ons op! Wij passen onze formules aan uw wensen aan.

Contact opnemen